Hele grundlaget for tandbehandlingen er evnen til at kunne udføre en korrekt ekstraktion. Her kan du lære hvordan hver enkelt af hundens tænder opereres ud og desuden have rig mulighed for at træne dine færdigheder til de praktiske øvelser. Kurset gennemgår desuden anlæggelse af lokale analgesier til brug i forbindelse med de kirurgiske ekstraktioner.

KURSUSINDHOLD:
Kurset gennemgår instrumentarium for kirurgisk ekstraktion på hund og de forskellige teknikker illustreres. Desuden vises hvorledes lokalanalgesier appliceres inden oral kirurgi.

Kurset er opbygget af en blanding af teoretisk undervisning, demonstrationer og praktiske øvelser. Kurset er opbygget til at give deltagerne viden om korrekt brug af instrumenter og teknikker, så enhver tand vil kunne fjernes kirurgisk, samt gennem de praktiske øvelser at give deltagerne træning heri.

DELTAGERE:
Kurset henvender sig til dyrlæger. Der kræves ingen særlige forudsætninger. Deltagere er velkomne til at medbringe egne tandinstrumenter for vurdering og evt. brug under øvelserne. E-vet stiller desuden instrumenter til rådighed.

TID: 
Kurset starter fredag den 8. december 2017 kl. 9 og forventes afsluttet lørdag den 9. december 2017 kl. ca. 16.30.

STED:
E-vet, VeterinærBranchens KompetenceCenter, Ole Rømers Vej 26, 6100 Haderslev

UNDERVISER:
Specialdyrlæge, Dipl. EVDC Jens Ruhnau, AniCura TandDyreklinikken

PRIS:
8.600,- ekskl. moms. Prisen inkluderer almindelige kursusomkostninger, kursusmateriale, forplejning, overnatning samt middag fredag aften. Ved fravalg af middag og overnatning vil prisen være 7.600,- ekskl. moms.

KURSUS NR: 383

Tilmeld