• Mere end 25 års erfaring
  • Fri fragt for webordrer > 900,- ekskl. moms
Rådgivning +45 7453 0848
Log ind / Opret Bruger
Log ind / Opret Bruger
0
Kurven er tom

E-vet uddeler

EVA - PRISEN  2023

FORMÅL: At belønne vellykket ledelse i veterinærbranchen, som bidrager til arbejdspladsens medarbejdertrivsel, resultater og udvikling.

INCITAMENT: Der uddeles mange priser som anerkendelse af den enkelte medarbejders ekstraordinære indsats for arbejdspladsen. En fin måde at belønne ”oversete” indsatser og måske motivere medarbejdere til at ”løbe lidt hurtigere”.

Tidens toner er imidlertid, at alt for mange løber FOR stærkt! Det er et evident globalt problem at stress, mistrivsel og udbrændthed desværre får mange til at forlade branchen.

Dette kalder mere end nogensinde på nytænkning og ikke mindst på kompetent, empatisk ledelse.

Med EVA-prisen ønsker E-vet at anerkende, fremhæve og belønne DET VELLYKKEDE LEDERSKAB, som jo både i det daglige og på langt sigt er til glæde for samtlige medarbejdere.  Derved håber E-vet at skabe fokus på emnet og motivere ledere til at stræbe efter en balanceret forretnings- og trivselsorienteret ledelse.
 

HVEM KAN NOMINERES TIL EVA-PRISEN?

Personer der indtager en lederposition på en dyreklinik eller et dyrehospital.

Kandidater kan indstilles til nominering af medarbejdergruppen på en veterinær klinik/hospital, som mener, at deres leder fortjener en sådan anerkendelse for specielt vellykket, kompetent og empatisk ledelse.

Angiv den nomineredes styrker, evt. konkrete tiltag, hvorfor det giver resultat, hvad resultaterne har været og eventuelt et ”motto”.

Motiveret nominering sendes til E-vet pep@evet.dk senest 10. marts 2023.

EVA-pris-komitéen består af en lederrepræsentant og en medarbejderrepræsentant fra veterinærbranchen, samt en repræsentant fra E-vet.

 

PRISEN UDDELES på E-vets ÅBENT HUS 22. april 2023

Med prisen følger æren, en unik EVA-statuette, samt 25.000 kr som skal benyttes til en fællesaktivitet for den prisvindende leders arbejdsplads.

 

INSPIRATIONSORD MHT. VELLYKKET LEDELSE:

Motivation, klarhed, korpsånd, lydhørhed, planlægning, inddragelse, tryghed, samarbejde, styring, kommunikation, udvikling, ærlighed, forretningsforståelse, empati, realitetssans, ansvar, feedback, respekt, professionalisme, overblik, troværdighed,  humor, tydelighed, konfliktløsning, inspiration, retfærdighed, rollemodel.