• Mere end 20 års erfaring
  • Fri fragt over 700.-
Rådgivning +45 7453 0848
Log ind / Opret Bruger
Log ind / Opret Bruger
0
Kurven er tom

e-vet job

VSP TIL KURSUSAFDELINGEN - VeterinærBranchens KompetenceCenter

Er du vores nye kvikke assistent i kursusafdelingen? Vi søger en uddannet veterinærsygeplejerske eller lignende med praktisk erfaring fra klinik, kundekontakt og IT-kontorarbejde.

E-vet har solid tradition for at lave faglige kurser for dyrlæger og veterinærsygeplejersker, og vi udvikler hele tiden.

Dit arbejde bliver at assistere vores kursusleder i det vidtspændende arbejde med forberedelse og afvikling af kurserne. Du skal være praktisk og løsningsorienteret, kvik til at samarbejde og have flair for kundekontakt.

Stillingen er på 37 timer og ligger fysisk i E-vet’s hovedsæde i Haderslev.

Jobbets opgaver omfatter:

  • sekretærfunktion mht. kursusoprettelse, -annoncering og -tilmelding
  • praktisk forberedelse af såvel teoretiske, som praktiske kurser
  • forefaldende opgaver ved afvikling af kurser

Du kan forhåbentlig starte snart, senest 1. okt. 2018. Send din ansøgning senest 10. august elektronisk til kursusleder Peter Palshof, pep@evet.dk.

Ved spørgsmål kontakt gerne samme mail eller tlf. 31 10 77 64 (eller 20 63 24 68). 

Vi glæder os til at høre fra dig!

E-vet – mere end 20 års erfaring som professionel partner i veterinærbranchen.
Firmaet blev grundlagt i 1993 og har siden starten arbejdet inden for den veterinære branche. Det giver en grundlæggende erfaring, som vi udnytter i det daglige arbejde som totalleverandør til veterinærbranchen. E-vet er placeret i Haderslev og beskæftiger i dag 20 ansatte. Vi er del af Henry Schein-koncernen.

Hos E-vet beskæftiger vi os dels med handel og udvikling af veterinære produkter, dels med videreuddannelse af den veterinære branche. I vores kursuscenter formidler vi ny viden om den aktuelle udvikling i den veterinære verden. Med vores produktsortiment sikrer vi, at vores kunder har adgang til de bedste produkter på markedet.

VeterinærBranchens KompetenceCenter