• Mere end 25 års erfaring
  • Fri fragt over 700.-
Rådgivning +45 7453 0848
Log ind / Opret Bruger
Log ind / Opret Bruger
0
Kurven er tom

Velkommen på evet.dk! 

Her får du alle nyhederne først. Hver gang der kommer noget nyt, vil du kunne finde det her - tilbudsaviser, aktioner, produktnyheder. Så vend jævnligt tilbage hertil for at følge med. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrevet for at få alle vores nyheder, tilbud og kampagner direkte i din indbakke. Og selvfølgelig kan du også følge vores Facebook side, hvor vi præsenterer nyhederne.

Lige nu har vi disse fantastiske nyheder til dig:

Ny PETSHOP AVIS på gaden!

Vi har lige lanceret vores nye PETSHOP AVIS med masser af fantastiske tilbud - læn dig trygt tilbage og gå på opdagelse i vores nye avis - der findes helt sikker masser af gode tilbud du ikke kan sige nej til! For priser tjek klinikkens indbakke.

 

Slå til ved vores tilbud og få biografbilletter GRATIS! 

Køb for 3.500 kr. og få 2 biografbilletter - gælder ikke kapitaludstyr, service og kurser. 

Hjælp os til at hjælpe dig med efteruddannelse og deltag i lodtrækning om 500kr. gavekort til Intersport!

Vi vil blive rigtig glade, hvis du vil udfylde vores korte spørgeskema. Vi har kun brug for din e-mailadresse for at skrive til dig vedr. gevinsten - udover det er spørgeskemaet selvfølgelig anonymt - du skal ikke angive yderligere personlige data - og det tager kun 5 minutter at gennemføre.

På forhånd tak!

Biogals CombCam er en digital læseenhed der objektivt læser resultaterne af VacciCheck / ImmunoComb
titertests. Du få resultaterne nemt, hurtigt og meget præcis. 

PRODUKTNYHED: DUOXO hudplejeserie med innovative indholdsstoffer og unikke formuleringer som gør kompliceret hudpleje enkelt. Passer til hund 🐶, kat 🐱, hest 🐴 og gnavere 🐹.

Snart lukker vi ned.
 

Ja, du læste rigtig. Der kommer til at ske noget stort her hos E-vet. Vi lukker og slukker for den nuværende version af vores webshop og lancerer lige om lidt en af branchens lækreste, hurtigste og mest brugervenlige webshop.

 

Så hvis du inden for de næste få uger oplever eksempelvis en nedsat hastighed på den nuværende webshop,  vanskeligheder ved håndteringen af din ordre eller andet, som sætter din tålmodighed på prøve, er det fordi vi knokler på implementeringen af vores nye ordrebehandlingssystem og kreerer en fantastisk webshop som vil give dig en helt ny købsoplevelse, 24/7.
 

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os, hvis du oplever noget du synes er usædvanligt og er usikker på om alt er som det skal være.
 

Her en lille Sneak Preview - du kan glæde dig!