• Mere end 25 års erfaring
  • Fri fragt over 700.-
Rådgivning +45 7453 0848
Log ind / Opret Bruger
Log ind / Opret Bruger
0
Kurven er tom

Velkommen på evet.dk! 

Her får du alle nyhederne først. Hver gang der kommer noget nyt, vil du kunne finde det her - tilbudsaviser, aktioner, produktnyheder. Så vend jævnligt tilbage hertil for at følge med. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrevet for at få alle vores nyheder, tilbud og kampagner direkte i din indbakke. Og selvfølgelig kan du også følge vores Facebook side, hvor vi præsenterer nyhederne.

Lige nu har vi disse nyheder til dig:

CORONA 2019-nCoV - info:

Vi løber ekstra stærkt så du kan få leveret dine varer til tiden! 

Situationen omkring Covid-19 har dog medført en ekstremt stor efterspørgsel efter desinfektionsmidler, mundbind mm. Vi oplever desværre udfordringer med leveringer fra vores leverandører. Så hvis du bestiller mundbind, desinfektionsmidler mm. skal du regne med en usædvanlig lang leveringstid. Vi kan pt. ikke give dig en leveringsdato. Vi gør opmærksom på, at så snart vi har en leveringsdato vil vi informere om dette.

Vi krydser fingrer for at denne virus snart går i sig selv, at vi alle snarest kan komme tilbage til en stabil hverdag og at vi kan ekspedere din ordre.

Tak for din forståelse.

For at du nemt kan se, hvilke produkter der er udsolgt på ubestemt tid eller hvilke kurser sandsynligvis vil få en anden dato, har vi tilføjet en 'Corona badge'. 

SÅ ER E-vet's Kursussæson EFTERÅR 2020 klar!

Nyttig faglig viden og masser af praktisk! Repro, adfærd hund og kat, halthedsdiagnostik, hestetænder, kaninkirurgi, tandrøntgen og meget mere... NYT NYT: "VBKC Anæstesiforløb 2021". Kik på kurserne allerede i dag og få sikret dig en plads!

Er det snart jul?

'Skal jeg allerede nu bestille julevarer, hvor sommeren ikke engang er kommet i gang?'  -  tænker du måske. 

Ja, tiden flyver afsted og du kan nu forudbestille dine julevarer i webshoppen eller direkte via vores julehæfte. Og det er nu du skal i gang for at sikre, at du får dine yndlingsprodukter. Først til mølle.
 

OBS: Julevarer SKAL bestilles i en separat ordre og mærkes med XM2020 i kommentarfeltet. Vi sender fragtfri.     

*for priser log ind i webshoppen

PRISER MED POWER

- din garanti for, at den bedste kvalitet til prisen rammer din klinik.
Her får du de velkendte e-power produkter sammen med en række nye produkter og kendte mærkevarer med power.
Saml alle dine indkøb til rene POWER-PRISER*.

* Alle power priser i kataloget er rene nettopriser, og erstatter alle nuværende rabataftaler. Power Priser er ikke omfattet af kursusrabat.

PREMIERE - HUNDENS og KATTENS DAG // Deltag i en fantastisk E-vet workshop for dyrlæger, hvor alt drejer sig om hunde 🐕🐕🐕 og katte! 🐈🐈🐈! En spændende dag med masser af praktiske øvelser! Du kan bl.a. møde Fagdyrlæge Jens Beyer fra Ribe-egnens Dyrlæger. Ses vi?

 

GRATIS WORKSHOP FOR DYRLÆGER // ... hvor alt drejer sig om 🐴 🐴 🐴heste. Vi gentager succesen og inviterer til en spændende dag med praktiske øvelser og foredrag på Grydegaard Islændercenter, Haderslev.

Biogals CombCam er en digital læseenhed der objektivt læser resultaterne af VacciCheck / ImmunoComb
titertests. Du få resultaterne nemt, hurtigt og meget præcis. 

Snart lukker vi ned.
 

Ja, du læste rigtig. Der kommer til at ske noget stort her hos E-vet. Vi lukker og slukker for den nuværende version af vores webshop og lancerer lige om lidt en af branchens lækreste, hurtigste og mest brugervenlige webshop.

 

Så hvis du inden for de næste få uger oplever eksempelvis en nedsat hastighed på den nuværende webshop,  vanskeligheder ved håndteringen af din ordre eller andet, som sætter din tålmodighed på prøve, er det fordi vi knokler på implementeringen af vores nye ordrebehandlingssystem og kreerer en fantastisk webshop som vil give dig en helt ny købsoplevelse, 24/7.
 

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os, hvis du oplever noget du synes er usædvanligt og er usikker på om alt er som det skal være.
 

Her en lille Sneak Preview - du kan glæde dig! 

 

Skriv dig op til  

   ... og få alle nyheder, tilbud og aktioner direkte i din indbakke! Vi anbefaler at du bruger din individuel e-mail adresse og mobilnr. så vores 'updates' ikke forsvinder i din klinik's indbakke eller spamfilter, du har altid adgang til vores 'updates' og kan læse om vores nyheder og aktioner lige præcis når du har lyst til!

* skal udfyldes
Jeg er interesseret i materiale vedr.

 

Du kan til enhver tid framelde dig listen ved at klikke på et ’frameld’- link i vores henvendelser eller ved at ændre dine præferencer hos vores distributører af målrettede online annoncer. Læs mere om, hvordan du holder styr på dine persondata, i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.