• Mere end 25 års erfaring
  • Fri fragt over 700.-
Rådgivning +45 7453 0848
Log ind / Opret Bruger
Log ind / Opret Bruger
0
Kurven er tom

Her får du alle nyhederne først. Hver gang der kommer noget nyt, vil du kunne finde det her - tilbudsaviser, aktioner, produktnyheder. Så vend jævnligt tilbage hertil for at følge med. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrevet for at få alle vores nyheder, tilbud og kampagner direkte i din indbakke. Og selvfølgelig kan du også følge vores Facebook side, hvor vi præsenterer nyhederne.

Lige nu har vi disse nyheder til dig:

Ny kollektion af kliniktøj/fritidstøj

Aktuelt kursuskatalog

Nyttig faglig viden og masser af praktisk! Kik på kurserne allerede i dag og få sikret dig en plads!

PRISER MED POWER

- din garanti for, at den bedste kvalitet til prisen rammer din klinik.
Her får du de velkendte e-power produkter sammen med en række nye produkter og kendte mærkevarer med power.
Saml alle dine indkøb til rene POWER-PRISER*.

* Alle power priser i kataloget er rene nettopriser, og erstatter alle nuværende rabataftaler. Power Priser er ikke omfattet af kursusrabat.

CORONA 2019-nCoV - info:

Vi løber ekstra stærkt så du kan få leveret dine varer til tiden! 

Situationen omkring Covid-19 har dog medført en ekstremt stor efterspørgsel efter desinfektionsmidler, mundbind mm. Vi oplever desværre udfordringer med leveringer fra vores leverandører. Så hvis du bestiller mundbind, desinfektionsmidler mm. skal du regne med en usædvanlig lang leveringstid. Vi kan pt. ikke give dig en leveringsdato. Vi gør opmærksom på, at så snart vi har en leveringsdato vil vi informere om dette.

Vi krydser fingrer for at denne virus snart går i sig selv, at vi alle snarest kan komme tilbage til en stabil hverdag og at vi kan ekspedere din ordre.

Tak for din forståelse.

For at du nemt kan se, hvilke produkter der er udsolgt på ubestemt tid eller hvilke kurser sandsynligvis vil få en anden dato, har vi tilføjet en 'Corona badge'. 

 

Skriv dig op til  

   ... og få alle nyheder, tilbud og aktioner direkte i din indbakke! Vi anbefaler at du bruger din individuel e-mail adresse og mobilnr. så vores 'updates' ikke forsvinder i din klinik's indbakke eller spamfilter, du har altid adgang til vores 'updates' og kan læse om vores nyheder og aktioner lige præcis når du har lyst til!

* skal udfyldes
Jeg er interesseret i materiale vedr.

 

Du kan til enhver tid framelde dig listen ved at klikke på et ’frameld’- link i vores henvendelser eller ved at ændre dine præferencer hos vores distributører af målrettede online annoncer. Læs mere om, hvordan du holder styr på dine persondata, i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.