• Mere end 25 års erfaring
  • Fri fragt over 700.-
Rådgivning +45 7453 0848
Log ind / Opret Bruger
Log ind / Opret Bruger
0
Kurven er tom
Vent venligst - du kan ikke købe i øjeblikket, grundet tekniske problemer, vi arbejder på at få det op at køre så hurtigt som muligt. Vi undskylder ulejligheden

Velkommen på evet.dk! 

Her får du alle nyhederne først. Hver gang der kommer noget nyt, vil du kunne finde det her - tilbudsaviser, aktioner, produktnyheder. Så vend jævnligt tilbage hertil for at følge med. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrevet for at få alle vores nyheder, tilbud og kampagner direkte i din indbakke. Og selvfølgelig kan du også følge vores Facebook side, hvor vi præsenterer nyhederne.

Lige nu har vi disse fantastiske nyheder til dig:

Elsker du jul, julekalendere og små og store julerier? Så har vi noget til dig - også i år! I vores adventskalender har vi gemt mange fine overraskelser. Du kan åbne en ny låge hver mandag i adventsugerne - bare tjek din klinik's e- mail indbakke. Vi sender linket til den nye låge hver mandag!

Kulden er over os og snart er der jul igen. Og lige om lidt starter dine kunder med at komme i julestemning og i gavehumør. Du ville vel ikke sende kunderne hjem uden de længe ønskede julegaver til de elskede firebenede?

Den gode nyhed er at vi lige har lanceret vores nye PETSHOP AVIS med mega gode tilbud på netop vintervarer og på mange andre spændende produkter og nye mærker. Bladre igennem avisen her eller tjek klinikken's indbakke for at gå direkte til avisen med priser og læg i kurv funktion!

Klik her for at bladre avisen igennem!

PREMIERE - HUNDENS og KATTENS DAG // Deltag i en fantastisk E-vet workshop for dyrlæger, hvor alt drejer sig om hunde 🐕🐕🐕 og katte! 🐈🐈🐈! En spændende dag med masser af praktiske øvelser! Du kan bl.a. møde Fagdyrlæge Jens Beyer fra Ribe-egnens Dyrlæger. Ses vi?

 

GRATIS WORKSHOP FOR DYRLÆGER // ... hvor alt drejer sig om 🐴 🐴 🐴heste. Vi gentager succesen og inviterer til en spændende dag med praktiske øvelser og foredrag på Grydegaard Islændercenter, Haderslev.

Ny VILD MED E-VET AVIS på gaden nu! 

Den første frost har ramt efteråret, dagene bliver kortere og nætterne bliver koldere.  Men dette forstyrrer ikke vores mega gode humør - vi har nemlig lige lanceret vores nye VILD MED E-VET AVIS med mega gode tilbud.

Biogals CombCam er en digital læseenhed der objektivt læser resultaterne af VacciCheck / ImmunoComb
titertests. Du få resultaterne nemt, hurtigt og meget præcis. 

PRODUKTNYHED: DUOXO hudplejeserie med innovative indholdsstoffer og unikke formuleringer som gør kompliceret hudpleje enkelt. Passer til hund 🐶, kat 🐱, hest 🐴 og gnavere 🐹.

Snart lukker vi ned.
 

Ja, du læste rigtig. Der kommer til at ske noget stort her hos E-vet. Vi lukker og slukker for den nuværende version af vores webshop og lancerer lige om lidt en af branchens lækreste, hurtigste og mest brugervenlige webshop.

 

Så hvis du inden for de næste få uger oplever eksempelvis en nedsat hastighed på den nuværende webshop,  vanskeligheder ved håndteringen af din ordre eller andet, som sætter din tålmodighed på prøve, er det fordi vi knokler på implementeringen af vores nye ordrebehandlingssystem og kreerer en fantastisk webshop som vil give dig en helt ny købsoplevelse, 24/7.
 

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os, hvis du oplever noget du synes er usædvanligt og er usikker på om alt er som det skal være.
 

Her en lille Sneak Preview - du kan glæde dig!