• Mere end 30 års erfaring
  • Altid fri fragt ved standardlevering med GLS!
Rådgivning +45 7453 0848
Log ind / Opret Bruger
Log ind / Opret Bruger
0
Kurven er tom

Din professionelle partner i veterinærbranchen

E-vet blev grundlagt i 1993 og har siden starten arbejdet indenfor den veterinære branche. Det giver en grundlæggende erfaring, som vi udnytter i det daglige arbejde som totalleverandør til veterinærbranchen. E-vet er placeret i Haderslev og beskæftiger i dag 20 ansatte.

 

VI ER STÆRKE PÅ TO OMRÅDER 

Vi beskæftiger os med to hovedpunkter, handel med og udvikling af veterinære produkter samt videreuddannelse af den veterinære branche.

I vores kursuscenter formidler vi ny viden om den aktuelle udvikling i den veterinære verden. Mens vi med vores produktsortiment sikrer at vores kunder har adgang til de bedste produkter på markedet.

 

 

DET VIGTIGSTE FOR OS OG DIG 

For os er det vigtigt at tilbyde kvalitetsprodukter til de rigtige priser. Ligesom det er vigtigt, at du modtager dine bestillinger hurtigt. Vi undersøger hele tiden markedet for nye og forberede produkter, så vores kunder altid får de bedste produkter.

Vores overordnede mål er, at du som kunde er fuldt tilfreds med vores produkt og service. Vi fokuserer på at give den bedste rådgivning, som gør det lettere for dig at tage det rigtige valg. Dette skaber grundlag for et værdifuldt samarbejde, som tjener både din og vores interesse.

E-vet´s Mission, vision og kerneværdier

Mission

E-vet er dyrlægens sikre samarbejdspartner, vi tager afsæt i kundens behov og sikre resultater gennem faglig fokusering samt konkurrencedygtige produkter og ydelser. Vi vil levere produkter og ydelser af høj kvalitet og understøtte dyrlægerne over for deres kunder og samarbejdspartnere

Vision

Det er vores intension at blive veterinær branchens frontløber på bruger og teknologidreven vidensformidling og salg af veterinære produkter, derudover er det en klar intension at være Kruuse og Covetrus eksperimentarium for videreudvikling af koncernens produkter og service.

Kerneværdier

  • Vi har altid kunden i centrum
  • Vi er troværdige og holder hvad vi lover
  • Vi har højt til loftet og giver frihed til ansvar
  • Vi imødekommer forandringer og er lydhøre
  • Vi udviser holdånd og samarbejder på tværs