• Mere end 25 års erfaring
  • Fri fragt over 700.-
Rådgivning +45 7453 0848
Log ind / Opret Bruger
Log ind / Opret Bruger
0
Kurven er tom

Vores privatlivspolitik handler om, hvordan E-vet A/S indsamler og behandler persondata.

Vi behandler alle dine oplysninger, du giver os eller som vi indsamler, i overensstemmelse med gældende regler. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

Dataansvarlig

E-vet A/S er dataansvarlig for dine personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside. 

Personoplysninger er oplysninger om en identificeret eller identificerbar fysisk person. En fysisk person betragtes som identificerbar, som kan identificeres direkte eller indirekte, især ved tildeling til en identifikator som et navn, et identifikationsnummer, steddata, en online identifikator (f.eks. cookie) eller en eller flere specielle funktioner, der udtrykker den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet af denne fysiske person.

Kontakt information

Har du spørgsmål om behandling af personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende en forespørgsel til Karl Erik Bering på keb@evet.dk.

Hvorfor indsamler og behandler vi personoplysninger?

På evet.dk indsamler vi kun personoplysninger fra dig, for så vidt som dette er nødvendigt så webshoppen, dens indhold og tjenester samt organisation af vores servicetjenester kan fungere og blive optimeret. Men vi bruger det også for at markedsføre os over for dig som kunde og fremtidige kunde. 

Hvor opt-in samtykke er påkrævet i henhold til lokale love, vil vi bede om dit samtykke - ellers vil vi stole på vores legitime interesser i art. 6 stk. 1 lit. f GDPR. Du har ret til ikke længere at modtage direkte markedsføring - du kan gøre dette ved at klikke på afmeld linket i elektronisk kommunikation eller ved at kontakte os ved hjælp af oplysningerne i vores kontaktinformationer

Vi bruger også dine personoplysninger til at tilpasse eller personalisere annoncer, tilbud og indhold, der stilles til rådighed på baggrund af dine besøg på vores webshop, sociale medier og platforme eller tjenester, og til at analysere resultaterne af disse annoncer, tilbud og indhold, samt din interaktion med disse. Vi kan også anbefale indhold til dig på baggrund af de oplysninger, vi har samlet om dig og dine visningsvaner.

Du kan ikke være kunde hos os, hvis du ikke giver os de mindste- oplysninger, vi beder om. Oplysningerne markeret som obligatoriske i eksempelvis online-formularer er nødvendige for at du kan gennemføre et køb hos evet.dk.

Vi indsamler ikke personoplysninger om dig som person fra tredjemand. Dog indsamler vi informationer via vores cookies. Se mere hertil nedenfor.

Personoplysninger indsamles og håndteres i samarbejde med:

Betalingstjenesteudbyder, speditører, hosting-agenturer, servicevirksomheder, sociale platforme og sociale netværke. 
 
Alle  3’ parts data behandlere lever op til EU's krav om behandling af personlige oplysninger. 

Google LLC, LinkedIn og Facebook har hovedkontor i USA og er certificeret under EU-US Privacy Shield. Et aktuelt certifikat kan ses her. Ved at overføre data til tredjelande, dvs. USA har EU - Kommissionen godkendt et passende niveau af databeskyttelse for virksomheder certificeret under Privacy Shield.

Dataene overføres ikke til internationale organisationer som FN, EU eller NATO.

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger
 

Behandlingen af ​​personoplysninger er baseret på dit samtykke, og du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

I det omfang vi opnår samtykke fra dig til behandling af personoplysninger er art. 6 stk. 1 lit. a EU-databeskyttelsesforordning (GDPR) retsgrundlag til dette.

Ved behandling af personoplysninger, der er nødvendige for udførelsen af ​​købskontrakten er art. 6 stk. 1 lit. b GDPR retsgrundlag. Dette gælder også for databehandlinger, der er nødvendige før den endelige kontrakt sættes i værk.

For så vidt som behandling af personoplysninger er nødvendig for at opfylde en juridisk forpligtelse vores virksomhed er underlagt fremstår, art. 6 stk. 1 lit. c GDPR som retsgrundlag.

I tilfælde af at den registreredes eller en anden fysiske personers væsentlige interesser kræver behandling af personoplysninger, fremstår art. 6 stk. 1, lit. d GDPR som retsgrundlag.

Er behandling af data nødvendigt for at beskytte vores legitime interesse eller den legitime interesse af tredjemand og opvejer dine interesser, rettigheder og friheder ikke denne interesse, er art. 6 stk. 1 lit. f GDPR retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger.

Data sletning og opbevaring

Dine personoplysninger vil blive slettet eller blokeret, så snart formålet ophører. En længere opbevaring kan være lovligt når dette kræves i EU-forordninger, nationale love eller andre bestemmelser som vi er underlagt. Blokering eller sletning af data foregår også, når en opbevaringsperiode, der foreskrives af de nævnte standarder udløber, medmindre der er behov for yderligere opbevaring af data for indgåelse af en kontrakt eller opfyldelse af kontrakten.

 

Detaljer vedr. indsamling og håndtering af personoplysninger

Kontakt

Hvis du kontakter os (f.eks. via e-mail, telefon, chat eller sociale medier) bruges dine data udelukkende til behandling af samtalen. Retsgrundlaget for behandlingen af ​​de data, der sendes i forbindelse med kontakten er art. 6 stk. 1 lit. f GDPR. Hvis du sigter mod at købe noget hos os, er yderligere retsgrundlag for behandlingen art. 6 stk. 1 lit. b GDPR. Behandlingen af ​​personoplysningerne tjener os til at kunne behandle dit spørgsmål/behandle dit køb eller anliggende. Herinde ligger også vores legitime interesse i behandlingen af dine ​​data. Dine data vil blive slettet, så snart det ikke længere er nødvendigt. For de personlige data der sendes via e-mail eller eksempelvis chat, er det tilfældet, når den respektive samtale med brugeren er afsluttet. Samtalen afsluttes, når det kan udledes af omstændighederne, at de relevante fakta er blevet endelig afklaret. 

Vi sletter anmodningerne, hvis de ikke længere er påkrævet. Vi kontrollerer nødvendigheden hvert andet år. Desuden gælder de lovpligtige arkiveringsforpligtelser

Hvis du kontakter os via e-mail, kan du til enhver tid indsige mod behandling af dine personlige data ved at kontakte os. I et sådant tilfælde kan samtalen ikke fortsætte.

Hosting

De hosting-tjenester, vi bruger, har til formål at levere følgende tjenester:

infrastruktur- og platformtjenester, databehandlingskapacitet, opbevaring og database tjenester, sikkerhed og tekniske vedligeholdelsestjenester, som vi bruger til at drive vores webshop.

Her behandler vi eller vores hosting-tjeneste kontaktdata, indholdsdata, kontraktdata, brugsdata, meta- og kommunikationsdata fra kunder, interesserede parter og besøgende på evet.dk på grundlag af vores legitime interesser for en effektiv og sikker levering af vores webshop jf. art. 6 stk. 1 lit. f GDPR ifm. art. 28 GDPR. 

Webshop og log-files

Hver gang vores hjemmeside åbnes, samler vores system automatisk data og information fra din enhed. Log statistikken anvendes kun med det formål, at optimere evet.dk.

Dine data gemmes i log-files i vores system. En opbevaring af disse data sammen med andre personoplysninger foretages ikke.

Retsgrundlaget for midlertidig opbevaring af data og logfiler er art. 6 stk. 1 lit. f GDPR. Den midlertidige opbevaring af data er nødvendig for at vores website kan fungere optimalt, dvs. funktionalitet af webshoppen samt sikkerheden af vores systemer er garanteret. I dette formål ligger vores legitime interesse vedr. behandling af data i henhold til art. 6, stk. 1 lit. f GDPR. Dine data vil blive slettet, så snart det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem længer. I tilfældet af at vi indsamler data for at vores webshop kan ‘leveres’, slettes data, når den respektive session er afsluttet. I tilfælde af lagring af data i logfiler er en yderligere opbevaring mulig. I dette tilfælde er IP-adressen slettet eller anonymiseret, således at en identifikation ikke længere er muligt. Indsamlingen af ​​data samt lagring i logfiler er væsentligt for driften af ​​webshoppen. Det er derfor ikke muligt at modsige dette fra din side.
 

Når du bestiller hos os og åbner en kundekonto samler og bruger vi kun dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde og behandle din bestilling, herunder navn, adresse, telefonnr., e-mail adresse, kundenummer.

Hvilke data der indsamles i forbindelse med åbning af en kundekonto, kan ses fra de respektive indtastningsformularer. En sletning af din kundekonto er mulig når som helst. I dette tilfælde skriver du gerne til den dataansvarlige.  

Retsgrundlaget for data behandling er art. 6 stk. 1 lit. b GDPR. For at kunne udføre din bestilling har vi samarbejde med forskellige 3' part som vi videregiver dine oplysninger til, eksempelvis DIBS som administrer betalinger for os og eksempelvis GLS som vi bruger til forsendelsen af din pakke. 

Brug af cookies

Vores hjemmeside bruger cookies. Cookies er små tekstfiler, der er gemt i internetbrowseren eller internetbrowseren. Når en bruger besøger et websted, kan en cookie gemmes på din computersystem. Denne cookie indeholder en karakteristisk træk, der gør det muligt for browseren at identificeres unikt, når hjemmesiden genåbnes. Dine data, der indsamles på denne måde, er anonymiseret og gemmes ikke sammen med andre personoplysninger fra dig.

Du kan læse mere om, hvad cookies er her

Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger ved brug af cookies er art. 6 stk. 1, lit. f GDPR. Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig, dvs. for at gøre dit besøg hos evet.dk attraktiv ved at aktivere visse funktioner og for at kunne dig vise matchende produkter eller vedr. markedsundersøgelser bruger vi forskellige cookies.

På evet.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Herind ligger vores legitime interesse i henhold til art. 6  stk. 1 sætning 1 lit. f GDPR. 

Eksempler til brug af cookies kan være:

(1) varekurv

(2) vedtagelse af sprogindstillinger

(3) Husk søgeord

Cookies gemmes på din enhed og sendes herpå på vores side. Derfor har du som bruger en fuld kontrol over brugen af ​​cookies. Ved at ændre indstillingerne i din internetbrowser kan du de-aktivere eller begrænse overførslen af ​​cookies. Cookies kan til enhver tid slettes. Dette kan også gøres automatisk. Hvis cookies er de-aktiveret, er det muligvis ikke muligt at bruge alle funktionerne på vores website. Nogle af de cookies, vi bruger, slettes efter afslutningen af ​​browsersessionen, dvs. efter at have lukket din browser (såkaldte session cookies). Andre cookies forbliver på din enhed og giver os mulighed for at genkende din browser ved dit næste besøg (vedvarende cookies). Varigheden af ​​lageret findes i oversigten i cookieindstillingerne i din webbrowser. Du kan indstille din browser, så du er informeret om indstillingen af ​​cookies og individuelt beslutter deres accept eller udelukker accept af cookies til bestemte tilfælde eller generelt. Hver browser adskiller sig som den administrerer cookieindstillingerne. Dette er beskrevet i hjælp-menuen i hver browser, hvilket forklarer, hvordan du ændrer dine cookieindstillinger. Disse kan findes for den respektive browser under følgende links:

Internet Explorer ™: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Block-or-allow-cookies

Safari ™: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=da_US

Chrome ™: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=da&hlrm=da&answer=95647

Firefox ™ https://support.mozilla.org/da/kb/cookies-allow-and-recognize

Opera ™: http://help.opera.com/Windows/10.20/en/cookies.html

Vi vil gerne gør opmærksom på at dit manglende accept af cookies kan begrænse funktionaliteten på vores hjemmeside.

Overførsel af Flash-cookies kan ikke forhindres af browserens indstillinger, men ved at ændre indstillingerne for Flash Player.

Eksterne betalingstjenesteudbydere

Serviceudbydere (DIBS, Arne Jacobsens Allé 13, 2300 København) af betalingsløsninger bruger vi for at kunne håndtere betalingskort og modtage betalinger. Som led i opfyldelsen af ​​kontrakterne benytter vi betalingstjenesteudbyderne på grundlag af art. 6 stk. 1 lit. b. GDPR. I øvrigt bruger vi eksterne udbydere af betalingstjenester på grundlag af vores legitime interesser jf. art. 6 stk. 1 lit. b. GDPR for at tilbyde vores brugere effektive og sikre betalingsmuligheder.
 
Blandt de data, der behandles af betalingstjenesteudbyderne er f.eks. Navn og adresse, bankdata, f.eks. kontonumre eller kreditkortnumre, adgangskoder og modtagerrelateret information. Oplysningerne er nødvendige for at gennemføre betalingstransaktionerne. De indtastede data bliver kun behandlet og opbevaret af betalingstjenesteudbyderne. Vi modtager ikke nogen konto eller kreditkortoplysninger, men kun oplysninger med be- eller afkræftelsen af betalingen. Dataene kan overføres af betalingstjenesteudbyderne til kreditrapporteringsbureauer. Denne overførsel sigter mod identitets- og kreditcheck. Til dette henvises der til vilkårene og privatlivspolitikker af betalingstjenesteudbydere.
 
For betalingstransaktionerne gælder vilkårene af betalingstjenesteudbydere. 
 

Speditører

For at kunne sende din pakke afsted videregiver vi dine personoplysninger til vores speditører GLS, (GLS Denmark A/S, Kokmose 3, 6000 Kolding) TNT (TNT Danmark ApS, Kokmose 5, 6000 Kolding) PostNord (PostNord A/S, Hedegaardsvej 88 2300 København S), Dachser (DACHSER Denmark A/S Helseholmen 11, 2650 Hvidovre), herunder navn, adresse, telefonnr., e-mail adresse som er nødvendige data for at kunne levere din pakke.

Retsgrundlaget for data behandling er art. 6 stk. 1 lit. b GDPR. Oplysningerne er nødvendige for at gennemføre forsendelsen af din pakke.

Andre aktører

I særlige tilfælde indsamles og håndteres personoplysninger i samarbejde med

  • regulerende myndigheder, fx Datatilsynet, samt andre tilsynsmyndigheder og retshåndhævende myndigheder,
  • advokater og andre professionelle servicevirksomheder (herunder vores revisorer).

 

Google Analytic og Google Ads Conversion tracking

Til analyseformål bruger vi hos evet.dk Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google LLC (www.google.com). Ved hjælp af eksempelvis cookies kan vi herved analysere hvordan du bruger vores website. Heraf kan vi blive klogere og forbedre vores tiltag. Oplysningerne fra cookien om din brug af denne hjemmeside, f.eks.

browsertype / version, brugt operativsystem, referrer URL, IP-adresse, tidspunkt for server anmodning.

De automatisk indsamlede oplysninger om din brug af evet.dk overføres til en Google-server i USA og gemmes der. Vi anonymiserer din IP-adresse hos evet.dk, før oplysningerne bliver send til Googles server i medlemsstaterne af Den Europæiske Union eller andre parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. 

Google Ads conversion tracking fremmer dette websted på Googles søgeresultater og på tredjepartswebsteder. Hertil benyttes et re-marketing cookie fra Google.

Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger ved brug af cookies er art. 6 stk. 1 lit. f GDPR.

Formål ved at bruge Google Analytics tjenester er at få indsigt i brugeradfærd og dermed kunne iværksatte tiltag for at forbedre vores website. Formål med re-marketing cookie er at vi kan skræddersy interessebaseret annoncering. Herind ligger vores legitime interesse i henhold til art. 6 stk. 1 lit f GDPR. Efter formålets ophør i denne sammenhæng, blive dine oplysninger slettet.

Du kan informere dig selv om indstillingerne af ​​cookies og foretage tilpasninger til Digital Advertising Alliance.

For at læse mere om Googles privatlivspolitik og betingelser læs evt. mere

her: https://www.google.com/analytics/terms/de.html og her: https://www.google.de/intl/de/policies/.

Sociale medier

Vi er præsent på de sociale medier for for at kommunikere med vores kunder og interessenter og informere dem om vores tjenester, produkter og services.

Facebook 

Vi anvender Facebook's pixel til annoncering eller anden genkendelse på Facebook. Pixlen sikrer, at annonceringen er målrettet og måler samtidig effekten af annonceringen. Derfor vil du som besøgende på dette websted ved anvendelse af Facebook kunne opleve annoncer fra os. Facebook Pixel matcher dine oplysninger fra dit besøg på evet.dk, herunder IP-adresse og enhedsrelaterede oplysninger, med Facebook's egne data til at identificere din Facebook-bruger og på denne måde målrette annonceringen. For mere information omkring, hvordan Facebook behandler data, henviser vi til Facebooks Datapolitik

Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger ved brug af Facebook pixel er art. 6 stk.1, lit. f GDPR.

Formål ved at bruge Facebook pixel er at få indsigt i brugeradfærd og dermed kunne målrette annoncerne. Formål med Facebook pixelen er at vi kan skræddersy interessebaseret annoncering. Herind ligger vores legitime interesse i henhold til art. 6 stk. 1 lit f GDPR. Efter formålets ophør i denne sammenhæng, blive dine oplysninger slettet.

Du kan ændre dine annoncepræferencer altid i dine Facebook-indstillinger.

LinkedIn

Vi anvender LinkedIn's (LinkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Irland) Insight pixel til annoncering eller anden genkendelse på LinkedIn. Pixlen sikrer, at annonceringen er målrettet og måler samtidig effekten af annonceringen. Derfor vil du som besøgende på dette websted ved anvendelse af LinkedIn kunne opleve annoncer fra os. For mere information omkring, hvordan LinkedIn behandler data, henviser vi til LinkedIn's datapolitik. 

Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger ved brug af LinkedIn Insights er art. 6 stk.1 lit. f GDPR.

Formål ved at bruge LinkedIn Insights er at få indsigt i brugeradfærd og dermed kunne målrette og skræddersy annoncerne.  Herind ligger vores legitime interesse i henhold til art. 6 stk. 1 lit f GDPR. Efter formålets ophør i denne sammenhæng, blive dine oplysninger slettet.

Brug af YouTube

Vi bruger YouTube LLC- indlejringsfunktionen på vores hjemmeside. (901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, "YouTube"). YouTube er en tilknyttet Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Ved at indlejre en video på vores website vises den i en iframe. I indstillingerne er "Extended Privacy Mode" aktiveret. Som følge heraf gemmer YouTube ikke oplysninger om dig når du besøger shoppen. Kun når du ser en video, vil informationer blive sendt til og gemt på YouTube.
For mere information om indsamling og brug af data fra YouTube, se dine rettigheder og måder at beskytte dit privatliv på YouTube's privatlivspolitik her

 

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev sender vi ved hjælp af "MailChimp", et platform fra US leverandøren Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE # 5000, Atlanta, 30308, USA. Leverandørens privatlivspolitik kan ses her: https://mailchimp.com/legal/privacy/. The Rocket Science Group LLC d / b / a MailChimp er certificeret i henhold til Privacy Shield-aftalerne og dermed giver en garanti for at overholde den europæiske databeskyttelse (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active).

Retsgrundlag for databehandling ifm. med udsendelse af nyhedsbrev er vores legitime interesser art. 6 stk. 1 lit. f GDPR og en kontraktforarbejdningsaftale art. 28, stk. 3, sætning 1 GDPR.

 

Hvad er dine rettigheder?

Du har i henhold til artikel 15 GDPR, ret til at kræve oplysninger om de personoplysninger, der behandles af os inden for det i nævnte direktiv angivne anvendelsesområde. I overensstemmelse med artikel 16 GDPR har du ret til at kræve korrektur af ukorrekte eller ufuldstændige personoplysninger gemt hos os; i henhold til artikel 17 GDPR har du ret til at kræve sletning af dine personlige data, der er gemt af os, medmindre en yderlige behandling er påkrævet. I henhold til artikel 18 GDPR har du ret til at kræve begrænsning af behandlingen af ​​dine personoplysninger. I henhold til artikel 20 GDPR har du ret til at modtage dine personlige data, som du har givet os, i et struktureret, fælles og maskinlæsbart format eller at anmode om overførsel til en anden ansvarlig person. Derudover har du ifølge artikel 21, stk. 1, GDPR ret til at gøre indsigelse mod behandlingen på grundlag af artikel 6, stk. 1 litra f GDPR. 

I henhold til artikel 77 GDPR har du ret til at klage til en tilsynsmyndighed som er Datatilsynet.

Du kan læse mere om dine rettigheder i DATATILSYNET's (Danske Datainspektorat) vejledning her: www.datatilsynet.dk

For spørgsmål vedrørende indsamling, behandling eller brug af personlige oplysninger, hvis offentliggørelse, berigtigelse, blokering eller sletning af data og tilbagekaldelse af samtykke eller modstand til en bestemt dataforbruget, bedes du kontakte os direkte via kontaktoplysningerne.

 

Indsigelsesret

Så vidt vi indsamler og behandler dine personoplysninger for at beskytte vores legitime interesser som forklaret ovenfor, kan du gøre indsigelse mod behandlingen med virkning for fremtiden. Hvis behandlingen er med henblik på direkte markedsføring, kan du udøve denne ret til enhver tid som beskrevet ovenfor. For så vidt behandlingen foregår til andre formål, har du kun ret til indsigelse, hvis der er grunde, der opstår som følge af din særlige situation.

Efter din indsigelse vil vi ikke behandle dine personlige oplysninger til disse formål, medmindre vi kan bevise vægtige legitime grunde til forarbejdning, der opvejer dine interesser, rettigheder og friheder. Det same er gældende hvis forarbejdningen af dine oplysninger tjener påstand, udøvelse eller forsvar af juridiske krav. Dette gælder ikke, hvis behandlingen er til direkte markedsføring. Derefter behandler vi ikke dine personlige data til dette formål.

Hvis du har en klage eller bekymring over, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, bedes du i første omgang kontakte os, og vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt.

 

Ændringer

Vi kan foretage ændringer af denne databeskyttelsespolitik, f.eks. som følge af ændringer i Websidens opbygning eller funktionalitet. Hvis der er tale om væsentlige ændringer, informerer vi herom på hjemmesiden