• Mere end 25 års erfaring
  • Fri fragt over 700.-
Rådgivning +45 7453 0848
Log ind / Opret Bruger
Log ind / Opret Bruger
0
Kurven er tom

SALGS OG LEVERINGSBETINGELSER

FRAGTGRÆNSE OG LEVERING
Varerne sendes med GLS eller Dachser.
Fragtgrænse kr. 700,00 ekskl. moms. for ordre placeret på webshoppen. Fragtgrænse kr. 1.000,00 ekskl. moms. for ordre placeret vi telefon, mail, fax, m.v. 

FRAGTOMKOSTNINGER
Der tillægges et beløb på kr. 125,00 ved varekøb under fragtgrænsen.

PET-SHOP ARTIKLER
Der er 1-2 dages ekstra levering på en ordre med Pet-shop artikler. Ønskes E-VET varerne sendt afsted hurtigst muligt. Laves dette på 2 særskilte ordre, med hver sin fragtberegning.

BETALINGSBETINGELSER
Som aftale ved oprettelse af kundenummer. Der er mulighed for PBS-betaling.

FAKTURA
Vil blive tilsendt pr. mail, samme dag som varerne afsendes.

PERSONLIGE OPLYSNINGER
Vi behandler alle oplysninger, vi får med fortrolighed. Vi videresælger aldrig oplysninger, som vi er blevet bekendt med. Indtastede oplysninger bruges kun som identifikation af kunder og for at gøre det lettere og hurtigere for kunder at bruge butikken.

ÆNDRING AF ADGANGSKODE 
Det er muligt at ændre kodeord til shoppen. Det anbefales faktisk, at man ændrer sin adgangskode en gang i mellem. Det er vigtig at bruge en sikker adgangskode. Man skal undgå at vælge sit log ind navn som kodeord. Desuden skal man undgå at bruge blanke passwords og heller ikke anvende ord eller tal som er lette at relatere til brugeren.

RETURNERINGSPOLITIK 
Man har 14 dages fortrydelsesret. Der rettes henvendelse til kundeservice via chat, telf eller mail for aftale herom. Hvis man fortryder sit køb, skal varerne returneres til butikken (se adresse detaljer nederst på siden). Kunden betaler selv fragt omkostninger. Varer som returneres skal være væsentligt i samme stand som ved modtagelsen og skal desuden være i den originale emballage, uden fragtlabels eller lign påklistret. Skaffevarer, herunder Eldorado-/Trixievarer tages IKKE retur.

REFUNDERING
Hvis man vælger at returnere varer, vil vi efter at have modtaget dem og sikret os, at de er i god stand, krediteres varen kontoen.

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os gælder en reklamationsret for produkter. Reklamationsretten gælder i 1 år. Reklamationsfristen begynder med leveringstidspunktet af varen. Der er garanti for produktfejl. 

Fejl skal meldes senest 8 dage efter fejlen opdages.

Brugerfejl, manglende vedligeholdelse og fejlagtige håndtering af varen er ikke underlagt reklamationsretten.

KLAGER
Eventuelle klager vil blive behandlet så hurtigt som muligt. Hvis vi modtager en klage over varer, vil vi afgøre om varen kan repareres, ombyttes med en ny vare eller om kunden vil blive tilbudt en reduktion i prisen. Hvis der er fejl ved vores produkter, betaler vi for fragten ved returnering.

PAKNING OG FORSENDELSE
Det er kundens ansvar, at alle varer bliver pakket forsvarligt før returnering. Overholdes dette ikke, forbeholder vi os retten til at destruere varen, UDEN kredittering.