• Mere end 30 års erfaring
  • Altid fri fragt ved standardlevering med GLS!
Rådgivning +45 7453 0848
Log ind / Opret Bruger
Log ind / Opret Bruger
0
Kurven er tom

Holdet bag

Michael Overgaard
Michael Overgaard
Servicetekniker - Sjælland, Fyn, Øerne

Din klinik skal have tryghed og overblik i hverdagen!

Vores serviceteknikere bliver løbende uddannet og trænet til at supportere produkterne i E-Vet A/S produktportefølje. Dette uddannelsesprogram sikrer at vores teknikere præcist har kendskab til hvordan klinikkens teknisk udstyr skal serviceres.

Med en serviceaftale hos os og vores medicoteknikere er du sikret en tryghed i dagligdagen og vished om, at dit veterinære udstyr fungerer præcist som det skal. Vores setup med serviceaftaler giver dig et godt overblik over hvilket udstyr du har aftale på, og hvad serviceaftalen dækker. Vi kan også servicere udstyr med akut brug for kvalificeret assistence.

Derudover har vi også mulighed for at logge på dit udstyr via TeamViewer, hvis der er udfordringer med software, PACS eller lign. Det er en effektiv måde at få udstyret serviceret på, ligesom det ofte kan reducere den tid man har nedbrud. 

Tag fat i os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse jere servicebehov. Vores mål er at være dyrlægens sikre samarbejdspartner - også når det drejer sig om service.


Vi er klar på mail og telefon, mandag til torsdag kl. 8:00 til 16:00 - fredag kl. 9:00 til 15:30

Telefon: Ring til +45 7453 0848 og tryk 2 for service!

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 

Download Teamviewer
 

Download vores service App her: Bare scan QR koden med din telefons kamera! Så har du altid nemt adgang til at bestille vores serviceteknikere!
  QR Code for E-vet Service App